Coincidint amb la millor època per a la captura de la galera la regidora de Turisme Elisabeth Fernández i vuit restaurants de l’Associació d’Hostaleria de Vinaròs han presentat avui les IV Jornades Gastronòmiques de la Galera.
Entre el 3 de març i l’1 d’abril es podrà gaudir en els restaurants Bergantín, La Isla, el Langostino de Oro, el Nàutic, la Cocina de Javier Ramos, Rafel lo Cristalero, Teruel i el Vinya d’Alòs, d'un menú elaborat exclusivament per a aquestes jornades a un preu de 25€.
“El preu acordat pels restaurants creiem és molt competitiu tant per la qualitat del producte com per tractar-se d'un marisc fresc capturat en les costes de Vinaròs. Cal esmentar també que han plantejat uns menús molt innovadors que segur atrauran un gran públic, que espere que tinguen l'acollida rebuda en anys anteriors”, apunta Elisabet Fernández.
Per a tindre tota la informació sobre aquestes jornades gastronòmiques es pot consultar el web www.turisme.vinaros.es, el perfil de Facebook www.facebook.com/turismovinaros o bé recollir el llibret corresponent a la Tourist Info Vinaròs.